Ste si kdaj želeli leteti? Zdaj lahko ta občutek doživite na orjaškem spustu v Pustolovskem parku Geoss. Najdaljši spust v osrednji Sloveniji je sestavljen iz treh delov, eden od teh pa je celo najdaljši enkratni spust v Sloveniji. Pri spustu se dvignete 25 m od tal in lahko dosežete hitrost do 60 km/h. Pri tem se vam odpre razgled na celotno dolino ter okoliške hribe. Pogled na svet s te perspektive ponuja res enkratno doživetje.

Cenik orjaškega spusta si lahko pogledate na povezavi. Pred spustom dobite natančna navodila inštruktorja, ki se skupaj z vami poda na štartno pozicijo.

Orjaški spust je lahko del vaše pustolovščine med krošnjami in se z njim nagradite po sprehodu med krošnjami v Pustolovskem parku Geoss ali pa se pridete v geometrijsko središče Slovenije spustit samo po orjaškem spustu. Skupinam priporočamo časovni zakup orjaškega spusta po predhodnem dogovoru.

Orjaški spust, Pustolovski park Geoss

Orjaški spust, Pustolovski park Geoss

Orjaški spust, Pustolovski park Geoss

Orjaški spust, Pustolovski park Geoss

REZERVACIJE

Za posameznike in družine rezervacije niso potrebne. Je pa priporočljivo, da se najavite, če se pridete v Pustolovski park Geoss spustiti samo po orjaškem spustu.

Skupine, večje od 10 oseb, pa prosimo, da se pred obiskom najavite preko spodnjega obrazca ali nas pokličete na 030 332 332.

 

    Polja z * so obvezna.