Ponudbo aktivnosti v Pustolovskem parku Geoss dopolnjuje nepozabno in romantično doživetje Bivanja v krošnjah. Pari, družine in posamezniki lahko preživijo dan ali noč v visečih posteljah ali v posteljah na platojih v krošnjah različnih dreves.

Celostno doživetje obsega večerjo, spanje in zajtrk. Zvečer, ko se dnevni vrvež umiri ostanejo samo zvoki narave. Obiskovalcem postrežemo večerjo na travniku s pogledom na okoliške hribe in doline. Po večerji vas čaka ležišče na izbranem drevesu, ki ga pripravimo posebej za vas, kjer se boste lahko predali vonjem in zvokom narave ter besedam osebe poleg vas. Dvignjeni od tal in varni v zavetju vaše drevesne postelje boste mirno zaspali. Zjutraj vas bo najbrž prebudilo sonce in ptičje petje. Takrat vas bo že čakala košara z zajtrkom, ki jo boste lahko po vrvi potegnili v svoje drevesno bivališče. Ste že kdaj zajtrkovali v krošnji drevesa do 10 metrov od tal s pogledom na bližnjo vas in okolico?

NOČNO DOŽIVETJE

Izbirate lahko med posteljo na platformi v krošnji dreves (jesen, hrast ali smreka) in visečo posteljo, ki jo za vas obesimo na izbrano drevo (bukev/breza, oreh ali hrast ).

DNEVNO DOŽIVETJE

Med krošnjami dreves vam lahko pripravimo tudi piknik za dve do šest oseb na platoju ali pa si preprosto privoščite zibanje s pogledom na okoliške hribe in vasice v viseči postelji.

VEČ O BIVANJU V KROŠNJAH

Več informacij o Spanju v krošnjah je na voljo tukaj.

REZERVACIJE

Svojo posteljo za Spanje v krošnjah lahko rezervirate tukaj, plato za Piknik v krošnjah pa tukaj.

Bivanje v krošnjah, Pustolovski park Geoss
Bivanje v krošnjah, Pustolovski park Geoss
Bivanje v krošnjah, Pustolovski park Geoss
Bivanje v krošnjah, Pustolovski park Geoss
Bivanje v krošnjah, Pustolovski park Geoss