Različnim skupinam lahko v Pustolovskem parku Geoss pripravimo prav posebna doživetja, le najava je zaželena. Lahko rezervirate svoj prostor in celo oblikujete pustolovščino po svoji meri.

TEAM BUILDING

Si želite s sodelavci ali prijatelji preživeti malce drugačno druženje, vabljeni v objem gozda na skupinsko plezanje med drevesnimi krošnjami. Okolje, narava in adrenalinsko doživetje vas lahko dodatno povežejo in sprostijo. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo individualno dogodivščino na izbrani termin. Športno aktivnost lahko kombinirate z najemom piknik prostora in pri nas preživite ves dan.

Priporočamo obisk med tednom, ko bo (razen v času šolskih počitnic) park odprt in namenjen izključno samo vaši skupini.

SKUPINSKI ORJAŠKI SPUST

Če ste kot skupina zainteresirani za orjaški spust, vam priporočamo 1-urni zakup le-tega. V tem času boste opravili približno 35 spustov. Ne glede na to, ali ste pred spustom plezali v parku ali ne, boste deležni dodatnih inštrukcij, ter spremstva inštruktorjev. Skupina ima na voljo 1 uro, v kateri se bodo udeleženci glede na velikost skupine večkrat zapeljali po orjaški jeklenici, v skupni dolžini 915 metrov.

NAJEM PROSTORA ZA PIKNIK

Opremljenost:

- večji piknik prostor je opremljen s hladilnikom, tekočo vodo (ni pitna), žarom na plin, elektriko in je razsvetljen. Sprejme lahko do 100 oseb.

- manjši piknik prostor je opremljen s hladilnikom, elektriko in je razsvetljen. Žar je kot opcija. Sprejme lahko približno 25 oseb.

UGODNOST: Vsi udeleženci piknika imajo 20 % popust pri nakupu vstopnic za Pustolovski park Geoss.

Več informacij po telefonu 030 332 332 oziroma prek info obrazca spodaj.

Skupinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

Skupinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

Skupinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

Skupinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

Skupinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

REZERVACIJE

    Polja z * so obvezna.