Si želite pustolovščin polno rojstnodnevno zabavo? Potem je Pustolovski park Geoss prava izbira. Kaj več bi otroku lahko nudili kot svež zrak in pustolovščine med drevesnimi krošnjami. Pripravili smo različne ponudbe za praznovanje v našem parku.

ROJSTNODNEVNA MIZA – 18 EUR/otroka*

Za vas bomo rezervirali mizo, kamor se boste namestili (to je prostor za hrano in pijačo, ki jo prinesete s seboj). Otroci bodo prejeli plezalno opremo, nato pa se bodo udeležili inštrukcij na učnem poligonu, kjer jim bo inštruktor predstavil pravila uporabe parka. Po opravljenem testu na učnem poligonu, se bodo v skupini podali na proge, primerne njihovi starosti in sposobnostim.

Starš ali skrbnik slavljenca je ves čas prisoten v parku in sodeluje s povabljenimi pri pravilni uporabi parka. Lahko jih tudi spodbuja in slika.

Pustolovski park lahko s svojo skupino uporabljate 4 ure.

MALI PIKNIK PROSTOR – dodatek 25 EUR za najem hiške za 4 ure*

Če si za praznovanje želite malo več zasebnosti, lahko namesto mize rezervirate rojstnodnevno hiško, ki sprejme cca. 15 otrok. V hiški velikosti 3,5 x 2,5 m oziroma ob njej so klopi in mize, ki so namenjene samo vam, v času vašega obiska.

Otroke lahko spremljate sami ali jih predate inštruktorju parka. V obeh primerih so v parku še drugi inštruktorji, ki skrbijo za pravilno uporabo parka.

DODATNO

Če se odločite za praznovanje v Pustolovskem parku Geoss lahko za vas brezplačno pripravimo še vabilo in vam ga pošljemo po elektronski pošti. Za pripravo vabila potrebujemo samo ime slavljenca, dogovorjen termin za praznovanje in telefon za vpis v vabilo kot kontakt.

HRANA IN PIJAČA

V Pustolovski park Geoss lahko naročite dostavo pic, včasih je v parku organizirana piknik hrana in takrat se lahko dogovorite za nakup le te. V vstopni brunarici ponujamo hrano s kmetije in lokalnih ponudnikov, ves čas pa so na voljo tudi razne hladne pijače, kava in čaj.

*razni popusti, ki jih objavljamo tekom leta za rojstnodnevne zabave in šolske skupine ne veljajo! (primer SPAR kartica)

Več informacij po telefonu 030 332 332 oziroma prek info obrazca spodaj.

REZERVACIJE

    Polja z * so obvezna.