Če si želite odmik od vsakodnevnega vrveža, je pri nas pravi kraj za vas. V osrčju Slovenije smo v prijetnem zavetju gozda zgradili največji pustolovski park v Sloveniji in pustolovščine med krošnjami dreves vsako leto obogatili z dodatno ponudbo, ki je sedaj že resnično bogata, pestra, za vse okuse in vse generacije.

V parku se lahko športno udejstvujete na sedmih različni težavnostnih progah med krošnjami dreves, najmlajši se lahko zabavajo v Gibalnici, vsem obiskovalcem so na voljo mize in klopi, kjer se lahko odpočijete, okrepčate s svojo malico, pri nas pa ponujamo tudi nekaj prehranskih izdelkov lokalnih pridelovalcev in pa osvežilne in tople napitke, ki jih dobite na blagajni.

Če želite o blagodejnih učinkih narave in gozda izvedeti še kaj več, smo pripravili tudi poseben program imenovan Gozdno čutno razvajanje, ki je voden oddih v spremstvu strokovnjakinje, kjer se boste prepustili zdravilnim in pomirjajočim učinkom narave in nekaterih sprostitvenih tehnik, s katerimi se obvarujemo pred stresom v za to posebej pripravljenih sedalih v čarobnem kotičku gozda.

Če vam dan v geometrijskem središču Slovenije ni dovolj, vas vabimo da pri nas tudi prenočite. Bivanje v krošnjah zajema večerjo na travniku, nočitev na izbranem ležišču v drevesni krošnji in zajtrk s poudarkom na lokalnih sestavinah.

Nekaj kombinacij družinskega doživetja lahko najdete na ceniku, za več informacij o družinskem doživetju pa nam pišite na info@pustolovski-park-geoss.si.

Vsakomur lahko pripravimo individualno ponudbo izbrane kombinacije doživetij. Potrudili se bomo, da se čim bolj prilagodimo vašim željam.

Družinsko doživetje

Družinsko doživetje

Družinsko doživetje

Družinsko doživetje

Družinsko doživetje

REZERVACIJE

Polja z * so obvezna.