Če si želite odmik od vsakodnevnega vrveža, je pri nas pravi kraj za vas. V osrčju Slovenije smo v prijetnem zavetju gozda zgradili največji pustolovski park v Sloveniji in pustolovščine med krošnjami dreves vsako leto obogatili z dodatno ponudbo, ki je sedaj že resnično bogata, pestra, za vse okuse in vse generacije.

V parku se lahko športno udejstvujete na sedmih različni težavnostnih progah med krošnjami dreves, najmlajši se lahko zabavajo v Gibalnici, vsem obiskovalcem so na voljo mize in klopi, kjer se lahko odpočijete, okrepčate s svojo malico, pri nas pa ponujamo tudi nekaj prehranskih izdelkov lokalnih pridelovalcev in pa osvežilne in tople napitke, ki jih dobite na blagajni.

Če želite o blagodejnih učinkih narave in gozda izvedeti še kaj več, smo pripravili tudi poseben program imenovan Gozdno čutno razvajanje, ki je voden oddih v spremstvu strokovnjakinje, kjer se boste prepustili zdravilnim in pomirjajočim učinkom narave in nekaterih sprostitvenih tehnik, s katerimi se obvarujemo pred stresom v za to posebej pripravljenih sedalih v čarobnem kotičku gozda.

Če vam dan v geometrijskem središču Slovenije ni dovolj, vas vabimo da pri nas tudi prenočite. Bivanje v krošnjah zajema večerjo na travniku, nočitev na izbranem ležišču v drevesni krošnji in zajtrk s poudarkom na lokalnih sestavinah.

Nekaj kombinacij družinskega doživetja lahko najdete na ceniku, za več informacij o družinskem doživetju pa nam pišite na info@pustolovski-park-geoss.si.

Vsakomur lahko pripravimo individualno ponudbo izbrane kombinacije doživetij. Potrudili se bomo, da se čim bolj prilagodimo vašim željam.

Družinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

Družinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

Družinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

Družinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

Družinsko doživetje, Pustolovski park Geoss

REZERVACIJE

    Polja z * so obvezna.