Pustolovski park Geoss je največji pustolovski park v Sloveniji in lahko sprejme do 120 oseb naenkrat. Doživetje običajno traja 4 ure, lahko pa razdelimo skupino na več manjših in istočasno sprejmemo tudi do 220 učencev.

Iz primerov dobre prakse lahko povemo, da je obisk parka odlična priložnost za združitev športnih aktivnosti s skupinsko dinamiko razredov in drugih skupin. Otroci so pri nas v naravnem okolju, na svežem zraku, obdani z vrstniki, pripravljeni na nove pustolovščine, hkrati pa pod budnim nadzorom naših inštruktorjev in lastnih spremljevalcev.

V parku je na voljo sedem plezalnih poti različnih težavnostnih stopenj. Na različnih višinah (od 1 do 25 m od tal) je razporejenih 97 plezalnih elementov, ki vključujejo več kot 200 metrov spustov (zip-line). Najlažja težavnostna stopnja je primerna za otroke od četrtega leta dalje. Vsak udeleženec pa izbere sebi primerno težavnostno stopnjo.

PRIPRAVA IN VARNOST

Za obisk pustolovskega parka ni potrebna posebna predpriprava, fizična pripravljenost ali gibalne spretnosti. Vsi obiskovalci so pri izvajanju vaj varovani. Varovalna oprema in varnostni sistemi so certificirani in po direktivah evropskih standardov za pustolovske parke. Za prijetno, predvsem pa varno, doživetje pustolovskega parka poskrbijo izkušeni inštruktorji, obiskovalci pa poskrbite za primerno obutev in športna oblačila.

 

DOSTOP DO PARKA

Do parka je možen dostop v lastni režiji z avtom ali avtobusom ter kombinacija v sodelovanju s Slovenskimi železnicami. Za zadnjo možnost se lahko obrnete na Polonco Novak Trajkovič (izleti.skupine@slo-zeleznice.si, ali polonca.novak-trajkovic@slo-zeleznice.si ali 03 29 33 320) ter se dogovorite za prevoz z vlakom do Litije ter posebnim avtobusom od postaje v Litiji do Pustolovskega parka Geoss.

 

DODATNE AKTIVNOSTI

Gibalnica za najmlajše-primerno za vrtčevske skupine

Poleg osnovnih prog v parku se lahko otroci do 7 let gibajo tudi v naši Gibalnici. Več si lahko preberete na tej povezavi.

Dodatno za 3. triado in srednje šole

Spust po orjaški jeklenici v skupni dolžini 915 m. Cena na osebo je 5 EUR, a velja samo ob nakupu vstopnice za Pustolovski park Geoss.

Sprehajalne poti v bližini

Označena sprehajalna pot okrog Pustolovskega parka Geoss vas popelje mimo zgodovinskih znamenitosti, geometrijskega središča in naravnih danosti, ki jih v teh koncih ne manjka. Lahko se odpravite tudi na pohod do Vač (približno 2 km) in si pogledate Arheološko pot Vače.

Druge športne aktivnosti

V okolici parka se porajajo tudi možnosti za dodatne brezplačne športne aktivnosti. Imamo veliko nogometno travnato igrišče, označene planinske poti z različno dolžino hoje. Prav tako obstaja mnogo gozdnih poti, kjer je možno izvesti izobraževalno orientacijski tek/pohod. Po dogovoru lahko organiziramo tudi kmečke igre.

Vabimo vas, da nas z otroki/učenci/dijaki obiščete in se sami prepričate o vseh pozitivnih učinkih dneva preživetega med drevesnimi krošnjami. Pri nas lahko plezate v pustolovskem parku, po dogovoru, pa vam lahko pomagamo organizirati tudi celodnevno doživetje z različnimi aktivnostmi.

Za več informacij, najavo in oblikovanje ponudbe samo za vaše potrebe smo vam na voljo na info@pustolovski-park-geoss.si ali na 030 332 332.

 

Doživetje za šole in vrtce, Pustolovski park Geoss

Doživetje za šole in vrtce, Pustolovski park Geoss

Doživetje za šole in vrtce, Pustolovski park Geoss

Doživetje za šole in vrtce, Pustolovski park Geoss

CENIK

Vstopnina v Pustolovski park Geoss

SKUPINA TRAJANJE MAKSIMALNO ŠTEVILO OTROK CENA NA OSEBO
vrtci 3 - 4 ure 25 13 EUR
1. triada OŠ 3 - 4 ure 50 13 EUR
2. in 3. triada OŠ 3 - 4 ure 120 18 EUR
srednja šola 3 - 4 ure 120 18 EUR


Dodatno za 3. triado in srednje šole

Spust po orjaški jeklenici v skupni dolžini 915 m. Cena na osebo je 5 EUR, a velja samo ob nakupu vstopnice za Pustolovski park Geoss.

REZERVACIJE

    Polja z * so obvezna.