Za konec sezone v Pustolovskem parku Geoss smo na obisk spet povabili čarovnike in čarovnice. Kot je bilo to v navadi, pridejo zadnji dan oktobra. Takrat bomo pod krošnjami zakurili ognje, osvetlili progo ali dve ter se skupaj z njimi podali na sprehod med drevesne krošnje v “temi”. Dobimo se 31. 10. 2021, ob 18. uri!

Pustolovski park Geoss bo v Noči čarovnic odprt samo za tiste, ki se boste vnaprej prijavili in plačali prijavnino najkasneje do petka, 29. 10. 2021, do 15h. Prijavnina, ki vključuje spust po najdaljši jeklenici v osrednji Sloveniji (Flying Fox v skupni dolžini 915 m), sprehod po osvetljeni rumeni, zeleni in modri progi ter golaž in čaj, znaša 15,00 EUR na osebo, če jo plačate pred dogodkom.

Nujna je predhodna prijava udeležbe po elektronski pošti na naslov info@pustolovski-park-geoss.si ali prek obrazca TUKAJ. Prijave in plačila zbiramo do vključno 29. 10. 2021 oz. do zapolnitve mest (zaradi veljavnih ukrepov je mest letos samo 50). V primeru slabega vremena ali spremebe ukrepov Vlade RS bo dogodek odpadel, prijavnino pa vam vrnemo na vaš račun ali se upošteva pri nakupu vstopnic za Pustolovski park Geoss med jesenskimi počitnicami 2021.

Prijavite se lahko tudi na dan dogodka do 15h na elektronski naslov info@pustolovski-park-geoss.si in prijavnino plačate v parku, vendar bo na dan dogodka znašala 20,00 EUR. Prijava bo možna samo, če vsa mesta ne bodo zapolnjena prej.

Skladno z veljavnimi ukrepi je za vstop v Pustolovski park Geoss potrebno izpolnjevati enega izmed PCT pogojev.

DODATNA PONUDBA za vse udeležence Noči čarovnic v Pustolovskem parku Geoss: 30 % popust na vstopnino za Pustolovski park Geoss na dan dogodka, 31. 10. 2021 (v času odprtja Pustolovskega parka Geoss – med 10. in 17. uro).

PRIJAVA NA DOGODEK – obrazec najdete na tej POVEZAVI.

Nazaj
ZAČENJAMO 12. SEZONO PUSTOLOVŠČIN
Naprej
SPREMENJENI POGOJI PCT