Ste vedeli, da se tudi čarovniki in čarovnice enkrat na leto z veseljem sprehodijo med drevesnimi krošnjami. V Pustolovskem parku Geoss zakurijo ognje in zaradi varnosti prižgejo nekaj luči. Pustolovci in pustolovke se jim lahko pridružite ter se tudi vi med krošnjami sprehodite v “temi”. Dobimo se 31. 10. 2019, ob 18. uri!

Pustolovski park Geoss bo v Noči čarovnic odprt samo za tiste, ki se boste vnaprej prijavili in plačali prijavnino najkasneje do srede, 30. 10. 2019, do 15h. Prijavnina, ki vključuje spust po najdaljši jeklenici v osrednji Sloveniji (Flying Fox v skupni dolžini 915 m), sprehod po osvetljeni rumeni, zeleni in modri progi ter golaž in čaj, znaša 15,00 EUR na osebo, če jo plačate pred dogodkom.

Nujna je predhodna prijava udeležbe po elektronski pošti na naslov info@pustolovski-park-geoss.si ali prek obrazca, ki ga najdete spodaj. Prijave in plačila zbiramo do vključno 30. 10. 2019 oz. do zapolnitve mest. V primeru slabega vremena bo dogodek odpadel, prijavnino pa vam vrnemo na vaš račun ali se upošteva pri nakupu vstopnic za Pustolovski park Geoss med jesenskimi počitnicami 2019.

Prijavite se lahko tudi na dan dogodka do 15h na elektronski naslov info@pustolovski-park-geoss.si in prijavnino plačate v parku, vendar bo na dan dogodka znašala 20,00 EUR. Prijava bo možna samo, če vsa mesta ne bodo zapolnjena prej.

DODATNA PONUDBA za vse udeležence Noči čarovnic v Pustolovskem parku Geoss: 30 % popust na vstopnino za Pustolovski park Geoss na dan dogodka, 31. 10. 2018 (v času odprtja Pustolovskega parka Geoss – med 10. in 17. uro).

PRIJAVA NA DOGODEK – obrazec

Nazaj
OTVORITEV 10. SEZONE
Naprej
RAZVOJNE GIBALNE URICE – BREZPLAČNO