ZAČENJAMO 12. SEZONO PUSTOLOVŠČIN

Dnevi postajajo toplejši in zato je prišel čas, da otvorimo novo sezono pustolovščin med krošnjami v središču Slovenije. Na prvi sprehod po naših trasah vas vabimo že prvi konec tedna v aprilu. Do takrat bomo preverili vse trase in pometli vse platoje ter jih pripravili na nove obiskovalce. Ste za? Se dobimo med krošnjami že aprila?

Aprila, maja in junija bo Pustolovski park odprt ob sobotah in nedeljah, med 10. in 18. uro. Po dogovoru pa park odpremo tudi med tednom, a samo za večje skupine. Vabljeni učenci in dijaki na športni dan ali končni izlet, vabljeni vrtčevski otroci na dan v naravi, sodelavci in sodelavke na teambuildinge …

NOČ ČAROVNIC V PUSTOLOVSKEM PARKU GEOSS

Za konec sezone v Pustolovskem parku Geoss smo na obisk spet povabili čarovnike in čarovnice. Kot je bilo to v navadi, pridejo zadnji dan oktobra. Takrat bomo pod krošnjami zakurili ognje, osvetlili progo ali dve ter se skupaj z njimi podali na sprehod med drevesne krošnje v “temi”. Dobimo se 31. 10. 2021, ob 18. uri!

Pustolovski park Geoss bo v Noči čarovnic odprt samo za tiste, ki se boste vnaprej prijavili in plačali prijavnino najkasneje do petka, 29. 10. 2021, do 15h. Prijavnina, ki vključuje spust po najdaljši jeklenici v osrednji Sloveniji (Flying Fox v skupni dolžini 915 m), sprehod po osvetljeni rumeni, zeleni in modri progi ter golaž in čaj, znaša 15,00 EUR na osebo, če jo plačate pred dogodkom.

Nujna je predhodna prijava udeležbe po elektronski pošti na naslov info@pustolovski-park-geoss.si ali prek obrazca TUKAJ. Prijave in plačila zbiramo do vključno 29. 10. 2021 oz. do zapolnitve mest (zaradi veljavnih ukrepov je mest letos samo 50). V primeru slabega vremena ali spremebe ukrepov Vlade RS bo dogodek odpadel, prijavnino pa vam vrnemo na vaš račun ali se upošteva pri nakupu vstopnic za Pustolovski park Geoss med jesenskimi počitnicami 2021.

Prijavite se lahko tudi na dan dogodka do 15h na elektronski naslov info@pustolovski-park-geoss.si in prijavnino plačate v parku, vendar bo na dan dogodka znašala 20,00 EUR. Prijava bo možna samo, če vsa mesta ne bodo zapolnjena prej.

Skladno z veljavnimi ukrepi je za vstop v Pustolovski park Geoss potrebno izpolnjevati enega izmed PCT pogojev.

DODATNA PONUDBA za vse udeležence Noči čarovnic v Pustolovskem parku Geoss: 30 % popust na vstopnino za Pustolovski park Geoss na dan dogodka, 31. 10. 2021 (v času odprtja Pustolovskega parka Geoss – med 10. in 17. uro).

PRIJAVA NA DOGODEK – obrazec najdete na tej POVEZAVI.

SPREMENJENI POGOJI PCT

Od 6. 9. 2021 velja nov Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2, ki spreminja pogoje tudi za športne aktivnosti na prostem.
Zato je tudi za vstop v Pustolovski park Geoss potrebno izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja za odrasle in otroke od 15. let starosti naprej. Za otroke, mlajše od 15 let, PCT ni pogoj.
HVALA ZA RAZUMEVANJE in se dobimo med krošnjami 🌲🌳

PRVE DNI SEPTEMBRA ODPRTO VSAK DAN

Prve dni septembra se pustolovščine med krošnjami nadaljujejo 🌲🌳
Pustolovski park Geoss bo tudi prve dni septembra odprt vsak dan 😀:
🌲 v sredo, četrtek in petek (od 1. 9. do 3. 9.) od 13h do 18h,
🌳 za konec tedna, v soboto in nedeljo (4. 9. in 5. 9.) pa od 10h do 18.
Sicer pa vsi BREZ REZERVACIJ vabljeni tudi vse vikende do konca oktobra in vsak dan med jesenskimi počitnicami. Za najavaljene skupine pa do konca oktobra park odpremo tudi med tednom 😍
Se dobimo med krošnjami 🌲🌳

ZA SPREHOD MED KROŠNJAMI UNOVČITE BON21

Dobra novica! Nove “turistične” bone (BON21) lahko izkoristite tudi v Pustolovskem parku Geoss, in sicer za prav vse storitve, ki so navedene v ceniku Pustolovskega parka Geoss.

Ob unovčitvi BON21 bomo od vas zahtevali dve stvari:
1. osebni identifikacijski dokument ali kopijo le-tega,
2. izpolnjeno izjavo za unovčitev BON21, ki jo najdete tukaj (Priloga _1-_BON_21). Prenesite jo, natisnite in podpišite pred prihodom). Če pa pridete brez nje, jo dobite pri nas in izpolnite ter podpišete kar tukaj.

Več informacij o BON21 – bonu z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi za izboljšanje gospodarskega položaja z vidika spodbujanja potrošnje v gostinstvu, turizmu, športu in kulture najdete na spletni strani Finančne uprave RS (tukaj). Tam najdete tudi vse obrazce potrebne za unovčitev Turističnega bona in BON21.

ZA ČLANE AMZS

Člani AMZS lahko s svojo člansko izkaznico uveljavijo ekskluzivnih 20 % popusta na individualne in družinske vstopnice v Pustolovskem parku Geoss. Popusti ne veljajo v obdobju od 15. 8. do 31. 8., se ne seštevajo in ne veljajo na drugo paketno ponudbo, kjer so že upoštevani drugi popusti. Več na strani AMZS.

PUSTOLOVŠČINE VSAK DAN TUDI V PRVEM TEDNU SEPTEMBRA

V Pustolovskem parku Geoss letos z vami začenjamo šolsko leto, in sicer tako, da bo prvi teden septembra park odprt vsak dan, od 12h do 19h.

Odpiralni čas od konca avgusta dalje:

29. 8. do 31. 8. 2020 – vsak dan od 10h do 19h

1. 9. do 4. 9. 2020 – vsak dan od 12h do 19h

5. 9. in 6. 9. 2020 – oba dneva od 10h do 19h

Od 7. 9. 2020 dalje pa bo Pustolovski park Geoss odprt samo ob sobotah, nedeljah in praznikih, od 10h do 18h.

Se dobimo med krošnjami!

PRIDNE ŠOLARJE NAGRAJUJEMO

Vsem s prav dobrimi in odličnimi spričevali še posebej čestitamo in vam podarjamo 30 % POPUST na vstopnino 👏👏👏

Popust lahko uveljavljate od 29. 6. 2020 do 31. julija 2020, vsak dan od ponedeljka do četrtka. Na blagajni Pustolovskega parka Geoss pokažete spričevalo in priznamo popust na vstopnino za imetnika spričevala.

NAGRADNA IGRA NA INSTAGRAMU

NAGRADNA IGRA 🌲 🎉 DOBIMO SE MED KROŠNJAMI⠀
Ob začetku poletnih počitnic PODARJAMO 10 VSTOPNIC za največji in najvišji pustolovski park v Sloveniji 😍👍⠀⠀
Vse, kar moraš storiti je👇, da:⠀
🍀 označiš prijatelja v komentarjih (več označenih prijateljev, več možnosti) na Instagram strani @pustolovskiparkgeoss,⠀
🍀 začneš slediti @pustolovskiparkgeoss,⠀
🍀 poiščeš še @bivanjevkrosnjah in nam začneš slediti še tam.⠀

Če narediš vse to do vključno 3. 7. 2020, se poteguješ za eno izmed 10-ih vstopnic za doživetja v Pustolovskem parku Geoss 😁 ⠀

 

 

SPLOŠNI POGOJI NAGRADNE IGRE IN PRAVILA SODELOVANJA

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre “Dobimo se med krošnjami!” (v nadaljevanju »nagradna igra«) je Pustolvoski park Geoss, d.o.o., Vače 15, 1252 Slivna, ki ga zastopa direktor Miloš Kimovec, v nadaljevanju “organizator”.

 1. Posredovanje podatkov

Nagradna igra ni na nikakršen način povezana, sponzorirana, podprta ali organizirana s strani podjetja Instagram LLC. Vsi podatki in informacije, ki jih zahtevamo za udeležbo v nagradni igri, bodo posredovani organizatorju, nikakor pa ne podjetju Instagram LLC. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator. Za vsa vprašanja v zvezi z nagradno igro se obrnite na elektronski naslov info@pustolovski-park-geoss.si.

 1. Privolitev

S sodelovanjem v nagradni igri sprejemate vsa tukaj navedena pravila in splošne pogoje sodelovanja.

 1. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je sporočiti prebivalkam in prebivlcem Slovenije, da je Pustolovski park Geoss največju pustolovski park v Sloveniji in da se nahaja v središču Slovenije.

 1. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od dne 24.06.2020 od objave nagradne igre do dne 03.07.2020 do 23:59 ure.

 1. Sodelovanje v nagradni igri

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je strinjanje s temi pravili in splošnimi pogoji sodelovanja. Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni igri udeleženec strinja s temi pravili in splošnimi pogoji.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 15 let. Osebe mlajše od 18 let lahko v nagradni igri sodelujejo ob soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov. Sodelujoči lahko kadar koli do zaključka nagradne igre prekliče sodelovanje v njem na način, da pošlje zahtevek o preklicu na e-poštni naslov info@pustolovski-park-geoss.si. V tem primeru se sodelujoči izključi iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni igri, organizator pa nemudoma zagotovi izbris njegovih osebnih podatkov.

 1. Potek nagradne igre

V nagradni igri udeleženec_ka sodeluje na način, da na omrežju Instagram:

– na objavi pusti komentar, kjer označi svojega prijatelja,
– všečka strani @PustolovskiParkGeoss in @Bivanjevkrosnjah

Posamezen_na udeleženec_ka lahko v nagradni igri sodeluje večkrat, izbran_a pa je lahko samo enkrat.

 1. Izbor nagrajencev

Med tistimi sodelujočimi, ki bodo v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili, bo organizator v 3 dneh po zaključku nagradne igre izbrala deset zmagovalcev, ki bodo izžrebani na podlagi ročnega žreba. Organizator si glede na vsebino posredovanih idej pridržuje pravico, da nagrad(e) ne podeli. Organizator bo izbor zmagovalcev izvedel v prostorih organizatorja. Izbor bo dokumentiran s fotografijami in deljen na omrežju Instagram.

 1. Nagrade

Posamezen nagrajenec bo prejel vstopnico za Pustolovski park Geoss v vrednosti 20,00 EUR. Skupna vrednost nagradnega sklada je do 200,00 EUR. Nagrad ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado.

 1. Obveščanje zmagovalcev_k in prevzem nagrad

Zmagovalci_ke bodo obveščeni o izboru z objavo v komentarju pod objavo nagradne igre v roku enega dne po opravljenem izboru s pozivom, naj na elektronski naslov info@pustolovski-park-geoss.si pošljejo sporočilo s svojim naslovom, kamor jim bo organizator poslal nadaljnja navodila za prevzem nagrade.

Organizator bo zmagovalcem_kam na njihov elektronski naslov hkrati z obvestilom o nagradi poslal tudi:

– vprašalnik o osebnih podatkih.

V primeru, da se posamezen zmagovalec_ka v roku 5-ih delovnih dni od obvestila o prejemu nagrade organizatorju ne bo odzval, se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade. Po prejemu popolnih podatkov, bo nagrada nagrajencu_ki poslana po pošti v roku 15-ih delovnih dni. Organizator ne prevzema morebitnih stroškov, ki bi nastali s prevzemom nagrade. Nagrajenci_ke izrecno dovoljujejo tudi objavo svojega imena in priimka in uporabniškega imena na omrežju Instagram in spletni strani www.pustolovski-park-geoss.si.

 1. Odgovornost

Sodelujoči_e sodelujejo v nagradni igri na lastno odgovornost. Organizatorji in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli nezaželene posledice, ki bi jih sodelujoči in/ali kdorkoli tretji utrpel kot posledico sodelovanja v nagradni igri. Organizator prav tako ni odgovoren, če je strežnik nedosegljiv, razen če je to mogoče pripisati skrajno malomarnim ali namernim dejanjem, ki jih je dolžan organizator zastopati. Poleg tega organizator ni odgovoren za kakršnekoli tehnične napake in motnje, na katere nima vpliva (kot izpadi omrežja ali električne energije).

V primeru okoliščin, na katere organizatorji ne morejo vplivati (višja sila), lahko organizatorji odpovedo nagradno igro. O tem morajo obvestiti sodelujoče na ustrezen način. V takšnem primeru sodelujočim ne odgovarjajo za nastalo škodo.

Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče. Organizator si v izrednem primeru predčasne prekinitve nagradne igre iz razlogov, ki niso na njegovi strani, pridržuje pravico, da nagrade podeli med tistimi, ki so v nagradni igri sodelovali do trenutka prekinitve ali pa da nagradne igre, brez kakršnihkoli obveznosti do sodelujočih, ne dokonča.

Organizator si pridržuje pravico, da lahko spremeni pravila nagradne igre.

 1. Izključitev iz nagradne igre

V primeru kršitve navedenih pravil nagradne igre si organizator pridržuje pravico, da izključi kršitelje iz nagradne igre brez predhodnega opozorila. Izključene bodo tudi osebe, ki bodo pri sodelovanju v nagradni igri uporabljale nezakonite pripomočke (npr. hackertools, viruse, Trojance itd.) ali si drugače pridobivale koristi s pomočjo manipulacije (npr. ena fizična oseba z več profili). Tudi osebe, ki sodelujejo v imenu tretjih oseb (z njihovo vednostjo ali brez njihove vednosti) so lahko izključene iz nagradne igre, za kršitev pa se šteje tudi sodelovanje preko društev nagradnih iger, avtomatskih storitev in predvsem preko profesionalne službe z nagradnimi igrami.

V primeru izključitve sodelovanja iz nagradne igre, se lahko nagrajencu naknadno odvzamejo nagrade oz. se od nagrajenca zahtevajo nazaj že izročene nagrade. V kolikor naknadno izključeni nagrajenec ne razpolaga več z izročeno nagrado, si organizator pridržuje pravico od njega zahtevati denarni znesek v višini vrednosti prejete nagrade.

 1. Varovanje osebnih podatkov

Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu zbirke osebnih podatkov dovoljuje, da zbira in obdeluje njegove osebne podatke za namene:

 • izvedbe nagradne igre skladno s temi splošnimi pogoji;
 • obveščanja nagrajencev v skladu s temi pogoji;
 • objave nagrajencev skladno s temi splošnimi pogoji;
 • podelitve nagrad.

Organizator bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Organizator pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Sodelujoči ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

 1. Reševanje sporov

Za spore, nastale v zvezi s to nagradno igro, ki jih ne bo mogoče sporazumno rešiti, bo pristojno sodišče v Ljubljani.

 1. Objava pravil

Ta pravila in splošni pogoji sodelovanja so objavljeni na www.pustolovski-park-geoss.si.

Kraj in datum objave pravil nagradne igre: Slivna, 24.06.2020