Povej prijateljem

Rojstnodnevna zabava

Si želite pustolovščin polno rojstnodnevno zabavo? Potem je Pustolovski park Geoss prava izbira. Kaj več bi otroku lahko nudili kot svež zrak, pustolovščine med drevesnimi krošnjami in nenazadnje - rojstnodnevno torto. 

ROJSTNODNEVNA MIZA – 16 EUR/otroka

V parku ob vstopni brunarici vas čaka miza, na katero lahko postavite hrano in pijačo, ki jo prinesete s seboj. Inštruktorji parka vam in otrokom predstavijo park in pravila ter vse udeležence peljejo čez šolski poligon, kjer se naučite pravilno uporabljati park.
Ko vsi poznate pravila, se lahko pustolovščina začne.
Starš ali skrbnik slavljenca je ves čas prisoten in sodeluje s povabljenimi pri pravilni uporabi parka. Lahko jih tudi spodbuja in slika.

Pustolovski park lahko s svojo skupino uporabljate 4 ure.

ROJSTNODNEVNA MIZA Z INŠTRUKTORJEM – 18 EUR/otroka
Če želite tudi sami uživati v pustolovščinah med krošnjami, lahko skrb za slavljenca in njegove povabljene prepustite inštruktorju parka. Ob za vas rezervirani mizi bo otroke prevzel inštruktor, jim predstavil park, jih poučil o pravilih uporabe parka ter jih spremljal na pustolovščinah.

Rojstnodnevna zabava traja 4 ure.

ROJSTNODNEVNA HIŠKA – dodatek 20 EUR za najem hiške za 4 ure
Če si za praznovanje želite malo več zasebnosti, lahko namesto mize rezervirate rojstnodnevno hiško, ki sprejme 15 otrok. V hiški velikosti 3,5 x 2,5 m bodo klopi in mize, na katere postavite hrano in pijačo za otroke.
Potem pa lahko otroke spremljate sami ali jih predate inštruktorju parka. V obeh primerih so v parku še drugi inštruktorji, ki skrbijo za pravilno uporabo parka.

DODATNO
Če se odločite za praznovanje v Pustolovskem parku Geoss lahko za vas brezplačno pripravimo še vabilo in vam ga pošljemo po elektronski pošti. Za pripravo vabila potrebujemo samo ime slavljenca, dogovorjen termin za praznovanje in telefon za vpis v vabilo kot kontakt.

V Pustolovski park Geoss lahko naročite dostavo pic, v vstopni brunarici pa so na voljo tudi razne hladne pijače, kava in čaj.

ROJSTNODNEVNI PIKNIK - za otroke in odrasle

Če vam 4-urna pustolovščina ni dovolj, lahko za ves dan rezervirate piknik prostor ter v senci dreves in med krošnjami pripravite čisto svojo dogodivščino. Več o najemu piknik prostora preberite tukaj.

Več informacij po telefonu 030 332 332 oziroma info obrazcu.

 

GALERIJA