Povej prijateljem

Želvino poletno bralno popotovanje

ŽELVINO POLETNO BRALNO POPOTOVANJE

 

Pustolovski park Geoss ponuja prijetno senco tudi tistim, ki se poleg pustolovščine med krošnjami želijo podati tudi na pustolovščine, na katere vas popeljejo zgodbe v knjigah.

Knjižnica Domžale in Pustolovski park Geoss vse otroke vabita, da se v času poletnih počitnic pridružite Želvinemu poletnemu bralnemu popotovanju in vsak dan, vsaj dvajset dni, berete vsaj pol ure na dan. Svoja popotovanja med platnice knjig pa redno zapisujete na seznam – kdaj in kaj bereš. Mama, oče, dedek, babica ali druga odrasla oseba pa bo s podpisom potrdil/-a, da ste brali pol ure na dan.  Zberite tudi tri žige, vpišite svoje podatke in do 15. septembra oddajte izpolnjeno zgibanko v Knjižnici Domžale ali njenih enotah. 

Septembra bo med vsemi, ki se boste podali na bralno popotovanje, izbranih tudi 15 srečnežev, ki bodo prejeli vstopnico za Pustolovski park Geoss. Imena izžrebancev bodo objavljena na spletni strani Knjižnice Domžale*.  

Več o projektu si preberite na http://www.knjiznica-domzale.si/345/section.aspx/213 ali na Facebook strani Knjižnice Domžale https://www.facebook.com/pages/Knjižnica-Domžale/185892744768765?fref=ts.

*Sodelovati je mogoče le enkrat. V nagradni igri lahko sodelujejo le člani Knjižnice Domžale.