Povej prijateljem

Sedma Noč čarovnic v Pustolovskem parku Geoss

Med jesenskimi počitnicami se zgodi prav posebna noč, ko tudi v Pustolovskem parku Geoss zagorijo ognji in se prižgejo luči. Samo v tej noči se lahko pustolovke in pustolovci povzpenjo med drevesne krošnje ter se po njih sprehodijo v "temi". Vse to se dogaja na Noč čarovnic. Dobimo se 31. 10. 2018 ob 18. uri!

Pustolovski park Geoss bo v Noči čarovnic odprt samo za tiste, ki se boste vnaprej prijavili in plačali prijavnino najkasneje do torka, 30. 10. 2018, do 15h. Prijavnina, ki vključuje spust po najdaljši jeklenici v osrednji Sloveniji (Flying Fox v skupni dolžini 915 m), sprehod po osvetljeni rumeni, zeleni in modri progi ter golaž in čaj, znaša 15,00 EUR na osebo, če jo plačate pred dogodkom.

Nujna je predhodna prijava udeležbe po elektronski pošti na naslov info@pustolovski-park-geoss.si ali prek tega obrazcaPrijave in plačila zbiramo do vključno 30. 10. 2018 oz. do zapolnitve mest. V primeru slabega vremena bo dogodek odpadel, prijavnino pa vam vrnemo na vaš račun ali se upošteva pri nakupu vstopnic za Pustolovski park Geoss med jesenskimi počitnicami 2018.

Prijavite se lahko tudi na dan dogodka do 15h na elektronski naslov info@pustolovski-park-geoss.si in prijavnino plačate v parku, vendar bo na dan dogodka znašala 20,00 EUR.

DODATNA PONUDBA za vse udeležence Noči čarovnic v Pustolovskem parku Geoss: 30 % popust na vstopnino za Pustolovski park Geoss na dan dogodka, 31. 10. 2018 (v času odprtja Pustolovskega parka Geoss. med 10. in 17. uro).