Povej prijateljem

Peta noč čarovnic v pustolovskem parku Geoss

Letos pa sezone ne zaključujemo z nočjo čarovnic v Pustolovskem parku, ampak z nočnim sprehodom med krošnjami začenjamo jesenske počitnice :)

Na ta posebni dan ste vabljeni, da se nam pridružite tudi po tem, ko že pade mrak in se v gozd ob vasi Slivna prikrade noč. 31. 10. 2016 bomo ob 18.uri zakurili ognje, prižgali luči (ampak ne v celotnem parku) ter se med krošnjami sprehajali kar v temi :)

Pustolovski park Geoss bo v Noči čarovnic odprt samo za tiste, ki se boste vnaprej prijavili in plačali prijavnino. Prijavnina, ki vključuje spust po najdaljši jeklenici v osrednji Sloveniji (Flying Fox v skupni dolžini 915 m), sprehod po rumeni, zeleni in modri progi ter golaž in čaj, znaša 15,00 EUR na osebo, če jo plačate pred dogodkom. Na dan dogodka bo prijavnina znašal 20,00 EUR.

Nujna je predhodna prijava udeležbe po elektronski pošti na naslov info@pustolovski-park-geoss.si ali prek tega obrazca. Prijave zbiramo do vključno 28. 10. 2016 oz. do zapolnitve mest. V primeru slabega vremena bo dogodek odpadel, prijavnino pa vam vrnemo na vaš račun ali se upošteva pri nakupu vstopnic za Pustolovski park Geoss med jesenskimi počitnicami 2016.

Na dan dogodka bo prijavnina za udeležence znašala 20,00 EUR.

DODATNA PONUDBA za vse udeležence Noči čarovnic v Pustolovskem parku Geoss: 20 % popust na vstopnino za Pustolovski park Geoss na dan dogodka, 31. 10. 2016 (v času odprtja Pustolovskega parka Geoss. med 10. in 17. uro).