Povej prijateljem

Oviratlonci s popustom v Pustolovski park Geoss

Vsi, ki ste se v Pustolovskem parku Geoss že preizkusili, imate zagotovo radi izzive. In izzivi vas čakajo tudi na oviratlonu na Pokljuki. Svojo vzdržljivost, spretnost, odločnost in timsko delo ste že preizkusili med krošnjami dreves, 29. junija 2013 pa lahko sprejemete tudi izziv premagati različne ovire na 8 do 10 kilometrov dolgi poti. Ovire so narejene po vzoru preizkusa in treninga pripadnikov modernih specialnih enot s celega sveta. Nekatere od njih je treba preplezati, skozi druge se moramo splaziti, pri tretjih potrebujemo kanček poguma ... Če ste si vedno želeli poizkusiti, kako trenirajo specialci, imate sedaj idealno priložnost. Pridite in sprejmite izziv Oviratlona, atraktivnega in najbolj prvinskega preizkusa, ki se ga boste v življenju udeležili. Oviratlon je prireditev, ki vam obljublja nepozabno druženje in spoznavanje ljudi v popolnoma novi luči.

 

Da se boste lahko na letošnji oviratlon čim bolje pripravili, vam Pustolovski park Geoss nudi 10-odstotni popust, ki ga lahko izkoristite s potrdilom o prijavi na Oviratlon 2013 (e-pošta, ki jo prejmete na vaš e-naslov ob prijavi na oviratlon).

 

Do oviratlona je še manj kot dva meseca in prepričani smo, da boste dneve, ki vas ločijo do vašega neponovljivega osebnega izziva, ki bo 29. junija na Pokljuki, dobro izkoristili za pripravo. Čeprav pri oviratlonu ne gre za bitko s časom in bolj za čim boljšo uvrstitev, nekaj treninga ne bo odveč – tako boste bolj samozavestni in pogumni, kar bo zagotovo pripomoglo k temu, da se boste s progo ter z ovirami lažje soočili.

 

Na napetih mrežah, sprehodu čez viseče vrvi, pohodu po visečih hlodih, na vaji z gumami, spustu s trapezom in po jeklenicah lahko oviratlonci:

  • preizkušate svoje plezalne spretnosti,
  • se urite v lovljenju ravnotežja,
  • trenirate vzdržljivost in moč,
  • krepite svojo samozavest in pogum za soočanje z novimi ter neznanimi ovirami.

 

Tisti, ki imate radi, da vas poganja adrenalin, boste zagotovo uživali na višini, kjer si boste lahko izmišljevali nove in nove načine, kako se najlažje soočiti z nalogami, ki se bodo na plezalnih poteh pojavile pred vami. Če pa vas je višine morda strah, imate v parku možnost, da se s pomočjo različnih težavnostnih stopenj prog nanjo počasi privajate.

 

Če ste se torej na oviratlon že prijavili, imate možnost, da že pred pokljuškim preizkusom vaših spretnosti in sposobnosti, preizkusite, kako uspešno se soočate z izzivi, ovirami in morebitnimi strahovi. V parku Geoss lahko vaša oviratlon ekipa preživi enkraten in zabave poln dan, ob tem pa boste tudi preverili, kako uigrani ste in koliko skupinskega duha premorete. Če pa svojo ekipo za oviratlon še zbirate, je morda ravno Pustolovski park Geoss priložnost, da ugotovite, kdo od vaših prijateljev, sorodnikov ali znancev je iz pravega testa, da se skupaj z vami spopade z izzivi, s katerimi se boste soočili na letošnjem oviratlonu. Če pa imate ekipo že zbrano in preizkušeno, pa je čas, da se sprejmete izziv in se prijavite na Oviratlon 2013.

 

Popust za oviratlonce v Pustolovskem parku Geoss velja do 30. junija 2013.