Povej prijateljem

Nagradna igra za šole

NAGRADNA IGRA ZA ŠOLE

Se tudi vi vsak dan sprašujete, kako otroke in mladostnike prepričati, da je gibanje na svežem zraku lahko zabavno? Pri nas se bodo otroci o tem prepričali čisto sami, saj bodo dan preživeli na sprehodu med krošnjami dreves, preizkusili svoje spretnosti, iznadljivost in pogum ter se pri tem neznansko zabavali. 

Za obisk pustolovskega parka ni potrebna posebna predpriprava, fizična pripravljenost ali gibalne spretnosti. Vsi obiskovalci so pri izvajanju vaj varovani. Za prijetno, predvsem pa varno doživetje pustolovskega parka, poskrbijo izkušeni inštruktorji v parku. Svoje popotovanje med drevesi lahko dopolnite še z obiskom geometričnega središča Slovenije, sprehodom po poteh okrog Slivne in drugimi aktivnostmi, ki jih po dogovoru organiziramo v Pustolovskem parku Geoss (kmečke igre, ogled domačih živali …).

Skupinam, ki se boste odločile, da nas obiščete v tem šolskem letu in rezervirate termin obiska najkasneje do 31. 12. 2013, bomo ob obisku priznali 20 % popust na vstopnice za Pustolovski park Geoss.

Ponujamo pa vam tudi priložnost, da svoje učence ali dijake pripeljete v Pustolovski park Geoss BREZPLAČNO. Do 15. 10. 2013 nam na naslov info@pustolovski-park-geoss.si pošljite odgovor na vprašanje: Zakaj bi vaša skupina obiskala Pustolovski park Geoss? Pripišite svoje ime, šolo in razred, skupino, v imenu katere pošiljate odgovor. Mi pa bomo do konca oktobra 2013 med vsemi odgovori izbrali najbolj prepričljivega in skupino, ki jo je odgovor poslala nagradili z obiskom v Pustolovskem parku Geoss. 


Se srečamo med krošnjami dreves.