Povej prijateljem

5. rojstni dan Pustolovskega parka Geoss

Pustolovke in pustolovci vabljeni na praznovanje 5. rojstnega dne Pustolovskega parka Geoss – danes največjega pustolovskega parka v Sloveniji. Praznovali bomo 9. in 10. julija 2016, med 10. in 19. uro, za obiskovalce pa smo pripravili nekaj prijetnih presenečenj, tudi torto, ki jo bomo razrezali v nedeljo, ob 11h.  Vsem obiskovalcem pa bomo pri vstopnini priznali še 30 % popust.

Družina Kimovec je julija 2011 v vasi Slivna odprla prvi pustolovski park v središču Slovenije s štirimi trasami in nekaj več kot 60 plezalnimi elementi. Od otvoritve dalje so vsako leto nekaj dodali, zato se lahko obiskovalci parka danes preizkusite na kar 80 plezalnih elementih. Pustolovščine med krošnjami pa lahko dopolnite še s spustom po jekleni žici iz enega konca doline na drugega, v skupni dolžini 915 metrov. Pri tem se vam odpirajo prekrasni razgledi na okoliške vasi in hribe, pa tudi na Kamniške Alpe v daljavi.

Od lanskega leta dalje pa vam po dnevu preživetem med krošnjami še ni treba domov, saj lahko v drevesnih krošnjah tudi prespite. Najprej vam postrežemo s travniško večerjo, potem se povzpnete na izbrano drevesno posteljo (na platoju ali v visečo posteljo), zjutraj pa vas čaka zajtrk v košarici, ki jo domačinka pritrdi na vašo posteljo še preden se zbudite.

Lepo vabljeni, da dan in noč preživite med krošnjami dreves v srcu Slovenije.