Povej prijateljem

Doživetje je najlepše darilo, ki ga lahko nekomu podarite. Zato smo za vas pripravili darilne bone za pustolovščino med krošnjami, ki jo lahko podarite za rojstni dan, obletnico, novo leto ali poslovno darilo. 

Pustolovski park Geoss ponuja sedem plezalnih poti različnih težavnostnih stopenj, ki jih posameznik premaga v dveh do treh urah. Na različnih višinah (od 1 do 25 m od tal) je razporejenih 97 plezalnih elementov, ki vključujejo več kot 120 metrov spustov (zip-line). Najlažja težavnostna stopnja je primerna za otroke od četrtega leta dalje. Vsak udeleženec pa izbere sebi primerno težavnostno stopnjo. Pustolovščine med krošnjami lahko dopolnite z orjaškim spustom v skupni dolžini 915 m, ki je najdaljši v osrednji Sloveniji.  

Darilni bon Pustolovskega parka Geoss lahko podarite kot:

  • družinsko vstopnico za 56,00 EUR, s katero bosta dva odrasla in dva otroka kar 3 ure uživala na sprehodu med krošnjami,  
  • vstopnico za enega odraslega za 20,00 EUR, s katero boste nekomu polepšali 3 ure, ki jih bo preživel med krošnjami,
  • VIP vstopnica za 100,00 EUR, ki skupini do 10 ljudi omogoča spuščanje po Orjaškem Flying Foxu za celo uro (ta bon je možno izkoristiti tudi v zimskih mesecih ob predhodni najavi),
  • DRUŽINSKO DOŽIVETJE za 4 osebe, ki vključuje družinsko vstopnico za Pustolovski park Geoss in družinsko gozdno čutno razvajanje. Za paket boste namesto 96 EUR odšteli samo 68 EUR. Bon za družinsko doživetje lahko po znižani ceni naročite samo decembra 2018,
  • CELODNEVNO DRUŽINSKO DOŽIVETJE za 4 osebe za 166 EUR, ki vključuje vstopnico za Pustolovski park Geoss, piknik med krošnjami in gozdno čutno razvajanje. POZOR! Samo v decembru 2018 lahko BON za ta paket dobite za SAMO 118 EUR.
  • po vaše oblikovan darilni bon, ki ga sestavite tako, da pogledate naš cenik in se odločite za vam primerno pustolovščino,
  • sprehod med krošanjmi in orjaški spust lahko zaokrožite tudi s spanjem v krošnjah ali piknikom na platoju - več o tem preberite tukaj.

Na naš naslov info@pustolovski-park-geoss.si pošljite naslov, na katerega želite darilni bon prejeti, ter za katero pustolovščino ste se odločili.

Nato na račun Pustolovskega parka Geoss d.o.o., SI56 10100 0050625362 odprt pri BANKI KOPER, d. d. – nakažete ustrezen znesek, v rubriko namen nakazila vpišete izbrano pustolovščino, pod sklic pa dan vašega nakazila. 

Darilni bon vam bomo poslali takoj, ko prejmemo vaše naročilo in plačilo.

Romantikom in pustolovcem lahko poleg sprehajanja med koršnjami podarit tudi DARILNI BON ZA BIVANJE V KROŠNJAH, ki ga naročite TUKAJ.

Tistim z malo časa in veliko stresa (družinam in posameznikom) pa lahko podarite tudi DARILNI BON ZA GOZDNO ČUTNO RAZVAJANJE, ki ga prav tako naročite TUKAJ.

Podarite doživetje, podarite pustolovščino.