Pravijo, da je gozd odlično zdravilo proti stresu, zato smo Bivanju v krošnjah dodali Gozdno čutno razvajanje – voden oddih v blagodejnem objemu gozda.

V našem gozdu smo poiskali prostor, ki je nabit s pozitivno energijo ter nanj razpostavili viseče postelje, talna sedala in druge elemente za razvajanje. Povezali smo se s strokovnjaki ter pripravili voden oddih, ki vključuje krepitev imunskega sistema, zniževanje ravni hormona kortizola (vzroka večine bolezni), predvsem pa sprostitev, regeneracijo in mentalni trening, ki preverjeno deluje. Vključili smo tudi starodavne modrosti človekovega zdravljenja z naravo ter tehnike za obvladovanje stresa. Oddih sproti prilagajamo vašim željam in potrebam, zato lahko traja od 1,5 ure do 3 ure.

Med gozdnim čutnim razvajanjem boste uživali v objemu gozda, se gibali po njem, izvajali dihalne vaje, preizkušali tehnike za obvladovanje stresa, se sprehodili po gozdni čutni poti, preizkusili vaje čuječnosti, se sproščali na izvirnih sedalih ter razvajali svoja čutila s čajem iz skrbno izbranih sezonskih cvetlic.

Po gozdnem čutnem razvajanju boste sproščeni in opremljeni s praktičnim znanjem o načinih obvladovanja stresa, ki jih boste znali uporabljati v vsakdanjem življenju.

Zdravje ni stanje, je način življenja, ki krepi telo in duha. In mi to filozofijo živimo. Se nam pridružite?

VEČ O GOZDNEM ČUTNEM RAZVAJANJU je na voljo tukaj.

REZERVACIJE

Gozdno čutno razvajanje izvajamo v vnaprej objavljenih terminih, zato so prijave nujne. Na razpisane termine se prijavite prek spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj. Lahko pa si izberete tudi svoj termin ter nam pišete na bivanje@bivanjevkrosnjah.si in poskusili se bomo prilagoditi vašim željam.