Vevericam se v središču Slovenije ob sončnih dneh pridružijo pustolovke in pustolovci, zdaj pa se jim lahko pridružite tudi ponoči, v visečih posteljah ali v posteljah na platojih postavljenih prav v krošnje dreves.

Čez dan je v vasi in njeni okolici živahno, zvečer pa se vse umiri, ostanejo samo prijetni zvoki narave. Ob tem času vam bomo pripravili travniško večerjo ter vam pripravili ležišče na izbranem drevesu (smreka, hrast ali jesen, oreh ali bukev/breza). Po večerji boste splezali na drevo, kjer se boste lahko predali vonjem in zvokom narave ter besedam osebe poleg vas. Dvignjeni od tal in varni v zavetju vaše drevesne postelje boste mirno zaspali. Zjutraj vas bo najbrž prebudilo sonce in ptičje petje. Takrat vas bo že čakala košara z zajtrkom, ki jo boste lahko po vrvi potegnili v svoje drevesno bivališče. Ste že kdaj zajtrkovali v krošnji drevesa do 10 metrov od tal s pogledom na bližnjo vas in okolico?

NOČNO DOŽIVETJE

Izbirate lahko med posteljo na platformi v krošnji dreves (jesen, hrast ali smreka) in visečo posteljo, ki jo za vas obesimo na izbrano drevo (bukev/breza, oreh ali hrast ).

DNEVNO DOŽIVETJE

Med krošnjami dreves vam lahko pripravimo tudi piknik za dve do šest oseb na platoju ali pa si preprosto privoščite zibanje s pogledom na okoliške hribe in vasice v viseči postelji.

VEČ O BIVANJU V KROŠNJAH

Več informacij o Spanju v krošnjah je na voljo tukaj, več o Pikniku v krošnjah pa tukaj.

REZERVACIJE

Svojo posteljo za Spanje v krošnjah lahko rezervirate tukaj, plato za Piknik v krošnjah pa tukaj.